Tankar & funderingar

Här delas tankar från vardagen allt från skratt till tårar och allt där i mellan. Hoppas att ni gillar något av inläggen och mina bilder som kommer med då och då

Nyårsafton

Publicerad 2012-12-30 11:07:54 i Allmänt,

Ja då var det nyårsafton då.. Vad ska man avge för löften i år tro?? Eller ska man göra det alls?? Det är den stora frågan... Man kan ju avge ett löfte för sig själv som ingen annan vet om... Ja frågan e ju vad det ska vara för löfte så fall?? Vad brukar vara de vanligaste? Att man ska röra på sig mer, att man ska sluta äta godis, att man ska leva mer nyttigt, att man ska sluta röka. Att man ska börja träna... Ja mycket handlar ju om att man ska leva sundare och att man ska må bra. 
Men även om man inte avger dessa löften så är det ju inte säkert att man mår bra för det. Eller att man faktiskt inte mår bra trotts att man sätter dessa kraven. 
Ja det är inte lätt men jag ska inte avge några löften iaf. Jo en sak ska jag avge och att det är att jag ska bara från detta huset och att jag ska bli mitt vanliga jag igen. Att jag ska leva det livet jag vill och inte leva det som någon annan vill. 
Att ingen ska få styra mig till vad jag vill göra, vad jag ska få köpa och hur jag ska leva mitt liv. Det är helt klart, jag ska även avge ett löfte om att jag ska rensa så mycket som möjligt innan vi flyttar så att jag inte tar med en massa som jag inte behöver eller som jag inte har använt den senaste tiden. Så det ska bli ett nytt liv och jag ska må bra... Det är det viktigaste samt att min son mår bra och att han får det som han behöver. Han e mitt hjärta, sedan finns det ju andra som har en del av mitt hjärta med klart. Mitt gudbarn, min syster och hennes sambo. Ja och några till... 

Om

Min profilbild

Ensam82a

Är en tjej på 32 år med en son på 15år. Jobbar inom butik och trivs som det är i dag. Här delar jag min vardag med tankar om allt mellan himmel och jord. Jag skriver för min egna skull och delar det med er. Men det är fortfarande mina tankar och mina bilder som publiceras.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela