Tankar & funderingar

Här delas tankar från vardagen allt från skratt till tårar och allt där i mellan. Hoppas att ni gillar något av inläggen och mina bilder som kommer med då och då

2013 snart bara en timme kvar

Publicerad 2013-12-31 23:00:37 i Allmänt,

Ja då har 2013 passerat med. Ett år som började tungt då ag bodde i samma hu som mitt ex. Tack alla som ställde upp och stöttade oss under denna tiden. Sommaren kom bytte jobb och min mage blev mycket bättre. Hade extrema problem med min mage innan i många år men det är först nu som jag ser sambandet. Dels att jag inte trivdes med kollegorna och sedan stressen som fanns. Osäkerheten på att kollegorna inte hade någon kunskap om vad dom sålde. Då handlade det ändå om säkerhetsprodukter. Ja bytte ju jobb och magen e mycket bättre helt klart ;) Ett underbart bröllop som jag va med på i slutet av sensommaren. Riktigt trevligt och mysigt. Många härliga skratt och roliga minnen har jag kvar från denna hösten. Framförallt att fått en egen bostad igen och kärleken lyser med sin frånvaro men någon gång blir det väll min tur igen att finna kärleken.
Önskar er alla ett fantastiskt slut på 2013 och ett grymt 2014 nu kör vi inget kan stoppa oss!!

Om

Min profilbild

Ensam82a

Är en tjej på 32 år med en son på 15år. Jobbar inom butik och trivs som det är i dag. Här delar jag min vardag med tankar om allt mellan himmel och jord. Jag skriver för min egna skull och delar det med er. Men det är fortfarande mina tankar och mina bilder som publiceras.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela