Tankar & funderingar

Här delas tankar från vardagen allt från skratt till tårar och allt där i mellan. Hoppas att ni gillar något av inläggen och mina bilder som kommer med då och då

Fix & trix

Publicerad 2015-02-28 11:10:22 i Allmänt,

Jaha lördag då igen men jag e ledig och det e guld värt. Hunden väckte mig vid tio i åtta och ville ut så bara ta på sig och traska ut. Sedan va det ju lögn att somna om så tv:n fick göra mig sällskap på morgontimmarna. Nu dammat av hemma och dammsugit mattorna hänger ute och balkongdörren står vid öppen och släpper in härlig vårdoft och fågelkvitter. Nu ska jag strax bege mig rakt över till systers bostad och passa fröken bus lite. 
I eftermiddag blir det att traska bort till Tisa och Co för lite mat och vin. Ska bli trevligt och i morgon fyller sonen år så får fixa lite inför det med. Men nu rakt över till syster de ca 50 stegen som det rör sig om innan jag e där. 
Kram 

Om

Min profilbild

Ensam82a

Är en tjej på 32 år med en son på 15år. Jobbar inom butik och trivs som det är i dag. Här delar jag min vardag med tankar om allt mellan himmel och jord. Jag skriver för min egna skull och delar det med er. Men det är fortfarande mina tankar och mina bilder som publiceras.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela