Tankar & funderingar

Här delas tankar från vardagen allt från skratt till tårar och allt där i mellan. Hoppas att ni gillar något av inläggen och mina bilder som kommer med då och då

Sista sommardagen detta året

Publicerad 2014-08-31 09:53:42 i Allmänt,

Ja då va det söndag det är den sista sommardagen detta året. För nu enligt kalendern är sommaren slut. Nu kommer hösten, all vackra färger på löven. Sedan kan hösten vara extremt fin med gillar hösten när man börjar tända lite ljus man njuter av det levande och mörka som kommer. 

Idag blir det städa, dammsuga torka golven städa badrummet. Ja sånt som måste göras ibland med. Diskmaskinen e redan tömd och fylld med disken på diskbänken e borta. 

Senare idag blir det löshoppning i ridhuset med de stora killarna Hilton & Maddox. Sedan blir det laga mat och njuta av kvällen innan det e dags för jobb i morgon igen.. 

Nu njuta av mitt kaffe innan jag börjar med mina måsten :) 



Om

Min profilbild

Ensam82a

Är en tjej på 32 år med en son på 15år. Jobbar inom butik och trivs som det är i dag. Här delar jag min vardag med tankar om allt mellan himmel och jord. Jag skriver för min egna skull och delar det med er. Men det är fortfarande mina tankar och mina bilder som publiceras.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela