Tankar & funderingar

Här delas tankar från vardagen allt från skratt till tårar och allt där i mellan. Hoppas att ni gillar något av inläggen och mina bilder som kommer med då och då

Har ju något i det iaf

Publicerad 2013-07-30 19:06:00 i Allmänt,

God kväll mina vänner. Då var det dags i morgon att jobba igen efter lite ledighet, har varit riktigt skönt måste jag erkänna. Så nu kör vi fem dagar på raken innan vi tar lite ledigt igen. Kommer jobba måndag och torsdag nästa vecka. Detta för att jag går in extra denna vecka och kör själv. Så ja jag tycker detta är okej ändå. Men nu ska jag bara ta och njuta av kvällen. Tända lite ljus kanske och bara ta det lungt, kolla runt lite på nätet och se om man hittar något roligt till hemmet. Skulle vilja ha tag i vita gardiner till storarummet men jag vet inte riktigt får fundera lite... 
 
Igår var vi på Liserberg och i dag så öser det ner, så även om det var varmt i går så var det ändå en bra dag att välja att åka igår. Roligt hade vi och vi spelade lite men utan några vinster med hem...Nära skjuter ju ingen hare heter det ju... Har varit hos frissan i dag så nu e det klippt samt att det har ftt lite ny färg så det e skönt att det är kortare måse jag erkänna. För det har inte gått att göra något med det nu det sista och det har varit tjockt men men. 
 
Nä nu ska jag fortsätta kolla runt lite på nätet och se om man hittar något roligt och känna de kalla vindarna som kommer nu med regnet... Riktigt skönt måste jag erkänna även om jag inte gillar regn men detta är skönt att slippa den jobbiga värmen för det blir jobbigt i längden. Nu önskar jag bara lite åska med så att mitt huvud kan bli bättre då jag har ont i det. Det bevisar ju bara att det finns något i det =) 
 
Ha en bra kväll 

Om

Min profilbild

Ensam82a

Är en tjej på 32 år med en son på 15år. Jobbar inom butik och trivs som det är i dag. Här delar jag min vardag med tankar om allt mellan himmel och jord. Jag skriver för min egna skull och delar det med er. Men det är fortfarande mina tankar och mina bilder som publiceras.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela