Tankar & funderingar

Här delas tankar från vardagen allt från skratt till tårar och allt där i mellan. Hoppas att ni gillar något av inläggen och mina bilder som kommer med då och då

Semester + ögoninflammation

Publicerad 2014-06-29 09:39:52 i Allmänt,

Ja då har äntligen semestern börjat och man kan njuta av att ligga kvar i sängen efter att man varit ute med hunden. Så nu njuter man så mycket man bara kan med svidande och kliande ögon pga. ögoninglammation som kom förra natten. Men men vad gör det när man ändå får vara ledig och bara njuta av att inte göra något. 
Ska städa och tvätta i dag men annars ska det nog bli rätt lugnt. 
 
Syster och Tindra kommer en sväng och fikar så blir lite mys med och hoppas att hon börjar bli piggare från sin förkylning. Så inte så svårt att lista ut vart min ögoninflammation kommer från kanske. Men igår bara ett öga i dag båda men men det går ju över på några dagar. Tvätta med ljummet vatten och sedan lägga i salvan som jag har fått av en gammal kollega som brukar få skiten då hon jobbar som dagisfröken.
 
Annars hoppas vi på att toalätten ska bli klara i veckan så att man kan gå på toa igen när man vill och som man önskar. Lite jobbigt att behöva springa över till syster så fort man måste uträtta något. Men tur dem bor nära iaf och att dom öppnar dörren för oss när det är något. 
 
Hoppas att ni alla får en bra dag =)
 
 
Snart är det semester och då blir det stugan igen så nu längtar vi efter det =)

Om

Min profilbild

Ensam82a

Är en tjej på 32 år med en son på 15år. Jobbar inom butik och trivs som det är i dag. Här delar jag min vardag med tankar om allt mellan himmel och jord. Jag skriver för min egna skull och delar det med er. Men det är fortfarande mina tankar och mina bilder som publiceras.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela